Boekhouding Amsterdam logo b

Boekhouding Amsterdam biedt u vanaf 2017 ook de mogelijkheid uw administratie te automatiseren en deze digitaal te laten verwerken. Uw administratie wordt jaarlijks automatisch gekoppeld aan uw IB-aangifte.U hoeft niet meer per kwartaal alle in- en uitgaande facturen en bankafschriften te printen en bij de boekhouder te deponeren.

geautomatiseerde boekhouding door uw boekhouder henk willemsen Amsterdam

 Hoe werkt het automatiseren?

  • U stuurt alle inkomende facturen direct door naar een e-mailadres welke wij voor u aangemaakt hebben.
    U kunt ook een foto maken van een bonnetje in een winkel en deze doorsturen.

  • Tezamen met een bankenkoppeling komen deze mutaties in ons boekhoudpakket en kunnen we controleren of er een directe match is. Zo niet, dan zullen we deze mutaties handmatig voor u verwerken.

  • U verzendt vanuit datzelfde systeem verkoopfacturen naar uw klanten met uw eigen logo en met een eenvoudige opbouw, zodat facturen maken een peulenschil wordt.

  • Naast uw facturen verzonden in PDF, ontvangen uw klanten ook een digitaal UBL bestand van dezelfde factuur.
    (UBL – Universal Business Language)

Actueel overzicht van uw bedrijfsstatus: Op elk gewenst moment van de dag kunt u (via uw mobiele telefoon) een overzicht ontvangen van uw actuele bedrijfsstatus. Openstaande creditfacturen, maar ook het openstaande debiteurenoverzicht.
En u kunt op elk moment met één simpele klik een herinnering of aanmaning verzenden.De klant centraal stellen:Deze automatisering en digitalisering is natuurlijk geen alleenstaand feit. Ook uw klanten zullen deze slag gaan maken. Bovendien streeft de Belastingdienst automatisering na.
Wij van Boekhouding Amsterdam kunnen daardoor ook sneller en beter anticiperen en tijd vrijmaken om u van advies te voorzien.

Graag bespreken we met u de mogelijkheden om uw administratie te automatiseren !

 CONTACTEER  uw contactpersoon Henk Willemsen van Boekhouding Amsterdam